Referenties

KFP_1413K 750 pixels hoog0

 

Mijn opdrachtgevers tonen zich gelukkig altijd zeer bereid om referenties te verstrekken wanneer daar om gevraagd wordt. Toch is het extra leuk als iemand de moeite neemt om het op te schrijven.

Lees wat anderen over mij zeggen:


Carla Mahieu, executive vice president en global head human resources, Aegon – 2013

“Renée is in alle opzichten een uitstekende professional: zelfwerkzaam, efficiënt en zorgvuldig. Maar wat vooral bijzonder is aan Renée is haar vermogen om zich heel snel in nieuwe situaties in te werken. Daarnaast is zij in staat om veel informatie snel te doorgronden en daaruit de belangrijkste punten te destilleren en overzichtelijk te presenteren, waarmee zij aantoont ‘boven de materie’ te staan. Zij is daarmee met recht een executive assistant waarmee het zeer plezierig samenwerken is.”


Abigail Vermeulen, secretaris raad van bestuur, Catharina Ziekenhuis – 2013

“Renée is een zeer gedreven en bekwame dame. Ik heb grote bewondering voor de wijze waarop ze in een voor haar totaal nieuwe werkomgeving binnen een mum van tijd overzicht wist aan te brengen en inzicht aan de dag wist te leggen.
Renée is behalve een topsecretaresse iemand die – met respect voor haar omgeving – in staat is op effectieve wijze verbeteringen door te voeren en daarin directe collega’s én bestuurders mee te krijgen.”


Jaap van Dam, managing director investment strategy, PGGM Institutional Business – 2012

“Renée ondersteunde mij twee maanden lang toen ik zonder secretaresse zat. Binnen een week had ze volledig grip op mijn veel te volle agenda en bracht ze structuur in mijn leven, op twee manieren: door extreem actiegericht te zijn en alles af te vangen wat tussen mij en het realiseren van mijn doelstellingen stond en tegelijk door mij voortdurend te bevragen op wat ik echt wil bereiken en mijn agenda daarop in te richten. Ze heeft me in die twee maanden geholpen om meer rust, overzicht en realisme in mijn werk te hebben dan ooit te voren. Helaas wil ze alleen maar tijdelijk ergens werken…”


Antek Wozniakowski, marketing director, AEGON Nederland – 2009

“Renée is een zeer professionele secretaresse die vanuit een brede ervaring zeer resultaatgericht en dienstverlenend managementondersteuning levert. Topsecretaresse die assertiviteit op de juiste wijze combineert met een vriendelijke mensgerichte benadering.”


Rob Cornelissen, projectmanager, Tinguely Holding – 2009

“Ik heb samen gewerkt met Renée tijdens het opzetten van een nieuw onderdeel binnen de Tinguely Holding. Dit was een drukke stressvolle tijd waarin wij binnen een 4 tal maanden een nieuw bedrijf met 60 nieuwe medewerkers hebben gestart. Samen met Renée hebben we hier in zeer korte tijd een goede basis gelegd. Dit is mede te danken aan het gestructureerde werken van haar. Zij is zeer gefocust en stelt de juiste prioriteiten. Renée commit zich aan de targets. Hieruit volgt ook dat zij mensen bevraagt op de voortgang van trajecten. Een directe open communicatie hoort bij Renée. Dit gaf mij direct vanaf de start een goed gevoel van samenwerken”.


Emily Adams, alternative therapist/healer, Inner Fireworks – 2009

“Renée and I both followed a one-year course at the Utrecht Ondernemers Academy. We had a great group of startende ondernemers, and we all learned to count on Renée for insightful comments and good humor. Her company presentation was voted the best in our group. I look forward to being able to hire her for our next project”.