Henri de Pater

Finance Director BAM Bouw en Vastgoed Nederland

Renée is een prettige, toegankelijke, vlotte en doortastende directiesecretaresse / personal assistant. Zij is in staat om in zeer korte tijd het overzicht te hebben en de noodzakelijke veranderingen in gang te zetten. Heeft een hoog werktempo en is positief kritisch. Collega's worden aangemoedigd om mee te werken, te veranderen en te innoveren. Renée heeft een sterk organisatietalent is scherp van geest en analyseert zaken grondig. Ze heeft oog voor haar collega's, is betrokken en geïnteresseerd. Tevens is Renée gastvrij en attent naar de relaties.
Een fijne professional om mee samen te werken.

Patricia Schellekens

Zelfstandig Professional

Renée is een uiterst ervaren professional. Ze is in staat om een nieuwe werkomgeving zich in korte tijd eigen te maken waardoor overzicht, structuur en rust ontstaat. Renée communiceert duidelijk, vraagt door, denkt mee, kijkt vooruit en is oplossingsgericht. Ze weet snel en gemakkelijk prioriteiten te stellen en is een prettige sparring partner. Daarbij is ze sociaal, daadkrachtig, integer en betrokken. Net als iedereen heeft ook Renée haar mindere punten; ze is bij tijd en wijle een tikkeltje eigenwijs en gruwelt van heel vroeg opstaan. Het is een aanwinst om Renée in je team te hebben.
Ik heb dan ook met heel veel plezier met haar samengewerkt.

Carla Mahieu

Global Head of HR Aegon NV

Renée is in alle opzichten een uitstekende professional: zelfwerkzaam, efficiënt en zorgvuldig. Maar wat vooral bijzonder is aan Renée is haar vermogen om zich heel snel in nieuwe situaties in te werken. Daarnaast is zij in staat om veel informatie snel te doorgronden en daaruit de belangrijkste punten te destilleren en overzichtelijk te presenteren, waarmee zij aantoont ‘boven de materie’ te staan.
Zij is daarmee met recht een executive assistant waarmee het zeer plezierig samenwerken is.

Abigail Vermeulen

Bestuurssecretaris Catharina Ziekenhuis

Renée is een zeer gedreven en bekwame dame. Ik heb grote bewondering voor de wijze waarop ze in een voor haar totaal nieuwe werkomgeving binnen een mum van tijd overzicht wist aan te brengen en inzicht aan de dag wist te leggen.
Renée is behalve een topsecretaresse iemand die - met respect voor haar omgeving - in staat is op effectieve wijze verbeteringen door te voeren en daarin directe collega's én bestuurders mee te krijgen.

Jaap van Dam

Managing Director Investment Strategy, PGGM Institutional Business

Renée ondersteunde mij twee maanden lang toen ik zonder secretaresse zat. Binnen een week had ze volledig grip op mijn veel te volle agenda en bracht ze structuur in mijn leven, op twee manieren: door extreem actiegericht te zijn en alles af te vangen wat tussen mij en het realiseren van mijn doelstellingen stond en tegelijk door mij voortdurend te bevragen op wat ik echt wil bereiken en mijn agenda daarop in te richten. Ze heeft me in die twee maanden geholpen om meer rust, overzicht en realisme in mijn werk te hebben dan ooit tevoren.
Helaas wil ze alleen maar tijdelijk ergens werken…

Bram Duits

Managing Director, Meeùs

Renée combineert haar professionele aanpak met zeer goede sociale vaardigheden. Ze houdt zich aan de gemaakte afspraken, heeft aan een half woord genoeg en is bijzonder pro-actief. 
Daarnaast is ze erg prettig in de omgang en kan je met haar heel makkelijk en open communiceren.

Marc Nuijten

Strategic Productmanager, PGGM

Ik heb Renée leren kennen als een hardwerkende, integere en plezierige collega om mee samen te werken. Renée is zeer helder in het aangeven van haar verwachtingen en komt ook de verwachtingen van anderen prima na.
Al met al een zeer
 professionele collega op wie je kan rekenen.

Emily Adams

Zelfstandig Professional

Renée and I both followed a one-year course at the Utrecht Ondernemers Academy. We had a great group of startende ondernemers, and we all learned to count on Renée for insightful comments and good humor. Her company presentation was voted the best in our group.
I look forward to being able to hire her for our next project.

Rob Cornelissen

Projectleider Maetis Medische Diensten

Ik heb samen gewerkt met Renée tijdens het opzetten van een nieuw onderdeel binnen de Tinguely Holding. Dit was een drukke stressvolle tijd waarin wij binnen een viertal maanden een nieuw bedrijf met 60 nieuwe medewerkers hebben gestart. Samen met Renée hebben we hier in zeer korte tijd een goede basis gelegd. Dit is mede te danken aan de gestructureerde manier van werken van haar. Zij is zeer gefocust en stelt de juiste prioriteiten. Renée commit zich aan de targets. Hieruit volgt ook dat zij mensen bevraagt op de voortgang van trajecten.
Een directe open communicatie hoort bij Renée. Dit gaf mij direct vanaf de start een goed gevoel van samenwerken.